Voorlichter kerken en verenigingen

Je bent inzetbaar voor voorlichting bij kerken en kerkelijke verenigingen. Deze momenten zullen vaak ’s avonds plaatsvinden. Mannen- en vrouwenverenigingen, jeugdverenigingen, catechisatiegroepen kunnen een beroep op ons doen. Ook krijgen we af en toe het verzoek om te spreken tijdens een zangavond, waarvan de collecte bestemd is voor NET Foundation.

Als voorlichter probeer je zelf ook bij kerken en kerkelijke verenigingen (in je eigen omgeving) binnen te komen, door hen pro-actief te benaderen. Het zou mooi zijn als de voorlichting gekoppeld kan worden aan een financiële actie. Dit is echter geen must. 

Voor de voorlichtingen kan er gebruik gemaakt worden van PowerPoints, die we op voorraad hebben. Je kunt natuurlijk ook je eigen PowerPoint maken. In overleg kun je beschikken over de uitgebreide database met foto’s en filmpjes van het veld.

Als voorlichter kun je overal in Nederland worden ingezet. Op termijn willen we toe naar een uitgebreid voorlichtersbestand, waarbij iedere voorlichter zijn eigen gebied heeft.

Je maakt onderdeel uit van de commissie Voorlichting en kunt desgewenst een beroep doen op anderen voor advies en ondersteuning.

Terug

Interesse?

Neem gerust contact op met Hanny Roeleveld. Stuur een e-mail of bel.