José Vicente Malagón Jimenéz (66) is geboren in de stad Guayaquil. José is timmerman, een beroep dat hij van zijn vader heeft geleerd die ook timmerman was. In 2016 is hij door God geroepen om te dienen als voorganger en onderwijzer.

 

Tijdens zijn werk als onderwijzer en voorganger (naast zijn normale bezigheden als timmerman) kreeg José de behoefte om meer onderwijs te ontvangen om als voorganger de Heere te mogen dienen en de zijn Woord te delen met zijn omgeving. Door het leren kennen van het NET Study Centre in Ecuador en daarmee het doorlopen van de training heeft hij vaardigheden ontwikkeld om zijn werk als pastor beter te doen. Hij kijkt ernaar uit om alle cursussen te doorlopen van het NET Study Centre.

Vanaf 2016 werkt hij als een pastor/voorganger voor mensen in gevangenissen, voor mensen die op straat leven en mensen die drugs gebruiken. Doordat hij naast zijn werk als voorganger/pastor ook nog werkt als timmerman kan hij deze mensen helpen zowel op geestelijk als op materieel gebied.

Help een voorganger

Voor € 5,- per maand maakt u het mogelijk dat een voorganger of evangelist op Cuba toegang krijgt tot online Bijbelgetrouw onderwijs door middel van ons NET Study Centers.

Doneer nu