Kinderpagina

NET Foundation werkt in Afrika, Zuid-Amerika en in het Midden-Oosten. Wij helpen dominees om goed te kunnen preken. Veel dominees hebben niet zoveel kunnen leren, zoals jouw dominee. Het is ook heel duur voor hen. En vaak wonen deze dominees ook op plaatsen waar je heel moeilijk kunt komen.

NET Foundation helpt deze dominees via het internet. We vertellen hen wat er in de Bijbel staat. Wat het Oude Testament is en wat het Nieuwe Testament is. We vertellen hen hoe ze andere mensen kunnen helpen als ze het moeilijk hebben. Ze leren hoe ze een preek kunnen maken. Allemaal dingen die erg belangrijk zijn om dominee te kunnen zijn.

In Oeganda werkt een mevrouw voor ons. Ze heet Cate Nattabi. Haar dochter vertelt hier wat haar moeder doet:

Filmpjes

Hier komen wat filmpjes over het werk van NET Foundation. Het zijn korte filmpjes waarin we duidelijk proberen uit te leggen wat wij doen.

Filmpje 1:

Een steentje bijdragen

In dit filmpje vertellen we wat NET doet en waar NET werkt.

Filmpje 2:

Hoe draagt NET een steentje bij?

In dit filmpje vertellen we over een project waar NET bij betrokken is.

Filmpje 3:

Jouw steentje bijdragen

In dit filmpje vragen we jou ons te helpen bij ons werk.

Spreekbeurt houden?

Misschien vind je het leuk om iets over ons werk te vertellen. Wij willen je daar graag bij helpen. We maken een spreekbeurtpakket, wat je binnenkort hier op de site kunt vinden. Wil je informatie, stuur dan een mail naar voorlichting@netfoundation.nl

Puzzelen

Houd je van puzzelen? We zullen hier regelmatig een nieuwe puzzel plaatsen, waarmee je een boekenbon kunt winnen.

Kleurplatenwedstrijd

Niet alleen voor puzzels, ook voor kleurplaatwedstrijden, kun je een boekenbon winnen. Afgelopen wedstrijd heeft Jacomijn gewonnen met deze mooie tekening hieronder. Het is geen ingekleurde kleurplaat, maar alles is helemaal zelf getekend!

 

Ook Sanne heeft een prachtige tekening ingeleverd over Afrika. Helaas net niet gewonnen, maar een interessante combinatie van olifanten op de voorgrond en op de achtergrond de vlag van Afrika. 

Johan heeft ook een schitterende tekening opgestuurd. Heel anders dan de andere twee, maar hij heeft heel goed laten zien waar het werk van NET Foundation over gaat. ‘Allemaal schakeltjes in Gods wereldwijde kerk’ staat erboven. 

Houd de nieuwsbrieven, de magazines en de websites in de gaten en wie weet staat jouw tekening met je naam hier over een poosje bij!

Heb je vragen?

Stuur een mail naar voorlichting@netfoundation.nl of neem contact op met Arjan van den Noort.