‘Dankzij de cursussen van NET ben ik thuis geraakt in Gods Woord en heb ik persoonlijk ontdekt wat Zijn weg van redding is. Het is dankzij Gods genade dat ik nu op mijn beurt NET cursussen kan geven aan kerkleiders in verschillende omstandigheden en plaatsen. 

De cursussen brengen een nieuwe kijk op het leven. Ik zie het vooral als mijn taak vrouwen aan te moedigen de Heere te dienen in hun gemeente. In onze Afrikaanse cultuur bereik je de gezinnen via de vrouwen. Het is heerlijk te zien hoe zij meer leren over de Bijbel en het leven met de Heere en dat ze dat willen delen met anderen. Want dat heeft impact, niet alleen op het gezin, maar ook op de wijk waar ze wonen!’ 

Adopteer een pastor in Oeganda voor € 5,- per maand.

Doneer nu

Meer verhalen

Manuel in Guayaquil

Manuel wilde het liefst profvoetballer worden. Totdat hij door het Evangelie geraakt werd tijdens […]

Lees meer

‘Let it be fruitful. Share it with others’

In mei werd een nieuwe groep voorgangers toegerust in Oeganda.  Eén van de aanwezige […]

Lees meer