Om het team Fondsenwerving op volle sterkte te krijgen, zoeken we een enthousiaste collega. Iemand die zich verbonden weet met de missie van NET Foundation: wereldwijd voorgangers Bijbelgetrouw toerusten en vanuit zijn of haar passie bijdragen aan het werk van NET Foundation om te dienen in Gods Koninkrijk. NET Foundation werkt vanuit de kernwaarden afhankelijk, Bijbelgetrouw, contextueel, duurzaam, gelijkwaardig, innovatief en vruchtbaar. Spreekt dit je aan, lees dan verder! 
 

Accountmanager (20 – 24 uur)

Als onze nieuwe accountmanager (20 – 24 uur) zet jij je vanuit jouw passie en jouw gaven in voor onze missie. Ben je resultaatgericht, krijg je energie van het behalen van doelen en wil je graag christenen in Nederland motiveren om bij te dragen aan onze missie? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!  

Wat ga je doen? 

 • Jij bent betrokken bij het onderhouden van contacten met bestaande particuliere donateurs.  
 • Je gaat aan de slag met het werven van nieuwe donateurs via verschillende campagnes en kanalen. Je durft te bellen en te vragen naar mogelijkheden om samen te dienen in Gods Koninkrijk.  
 • Je organiseert fondsenwervende evenementen en neemt hier zelf aan deel.   
 • Je krijgt de gelegenheid om ondernemersreizen te organiseren en deze te leiden. 
 • Je ziet kansen, trends en ontwikkelingen in de markt en weet die om te zetten naar fondsenwervende concepten en events. 
 • Je deelt enthousiast het verhaal van NET Foundation en betrekt christenen in Nederland bij onze missie. 

Het team 

Je wordt onderdeel van het team Fondsenwerving. Dit team bestaat uit een accountmanager gericht op de ondernemers in Nederland, een accountmanager gericht op de ondernemers in Canada en USA en een ondersteuner van de accountmanagers. Ook werk je nauw samen met de storyteller en medewerkers van de backoffice en communicatie. Als echte teamplayer vind jij het leuk om samen te brainstormen en mee te denken met je collega’s. 

Wie zoeken wij? 

Wat heb jij in huis? Je hebt een missionair hart, bent bevlogen, initiatiefrijk en doelgericht. Je beschikt over goede relationele en organisatorische vaardigheden. Je kunt goed luisteren en weet in gesprekken tot diepgang te komen. Dit betekent dat je jezelf ook kwetsbaar op durft te stellen in gesprekken. Je overtuigt mensen graag van de noodzaak van het werk van NET Foundation.  

Heb je ervaring en/of een opleiding op het gebied van fondsenwerving en/of accountmanagement dan is dat een pré. 

Voor deze functie zijn we vooral op zoek naar iemand met potentie. Dus heb je nog niet veel ervaring op dit gebied, maar wel de passie én potentie die we zoeken, reageer dan zeker! 

NET Foundation is een missionaire organisatie met een reformatorische achterban. Dat maakt dat we iemand zoeken die hier, bij voorkeur van binnenuit, bekend mee is en zich daartoe op een positieve manier kan verhouden.  

Wat bieden wij? 

 • De mogelijkheid om te dienen in Gods Koninkrijk, wereldwijd.  
 • Een dynamische functie in een groeiende organisatie, met mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. 
 • Een veelzijdig team van kundige en betrokken collega’s en een informele werksfeer. 
 • Een marktconform salaris. 
 • Een jaarcontract, met perspectief op een vast contract. 

Reageren 

Enthousiast geworden? Stuur ons  vóór 26 april  een brief en CV via vacatures@netfoundation.nl. 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Annemarie van Kranenburg (operationeel directeur), via 06-40427840.

 

 

Medewerker aan het woord

Werken bij NET Foundation is werken vanuit je passie en dagelijks inspiratie ontvangen; dat is wat voor mij en mijn collega's het werken bij NET zo bijzonder maakt. Daarnaast bieden we je een toffe werkplek, een betrokken team en gezelligheid. Wil je wat meer over de functie of over ons weten? We komen graag met je in contact.