Pakistan is een land met ca. 221 miljoen inwoners. Hiervan wonen er ruim elf miljoen in Lahore. In deze stad woont en werkt Azeem Albert. Hij heeft een huisgemeente die wekelijks samenkomt op zondag. Iedere maandagavond wordt er een gebedsbijeenkomst georganiseerd. Azeem: ‘Ik heb de vrijheid om het Evangelie te delen, maar ik moet altijd goed oppassen wat ik zeg. Evangeliseren op straat is verboden. Moslims die christen worden zijn vogelvrij. Christenen zijn met vier procent een kleine minderheid. Dit uit zich in geweld naar christenen toe.’

Azeem Albert met zijn gezin

Toch geeft Azeem op dit moment cursussen aan zesendertig voorgangers! Hij gebruikt hiervoor het materiaal van NET Foundation, waardoor deze mensen Bijbelgetrouw onderwijs krijgen. Dit is broodnodig, want veel voorgangers weten nauwelijks wat er in de Bijbel staat. Vanuit Nederland stuurt Adriaan Verwijs, coördinator Studycentres, dit aan. Op het veld zijn het de voorgangers die op hun beurt weer anderen trainen. Het bekende rimpeleffect in de vijver als je er een steentje in gooit!

De cursussen die wij aanbieden duren steeds drie dagen en kosten € 27,- per cursus per voorganger. We streven ernaar drie cursussen per jaar te laten geven. Het hele programma bestaat uit tien cursusonderdelen.

U helpt ons met uw donatie:

  • Voor € 27 kan een voorganger één cursus volgen
  • Voor € 81 kan een voorganger één jaar studeren
  • Voor € 270 kan een voorganger het hele programma volgen

Voor rechtstreekse betalingen is ons rekeningnummer NL08RABO0126930619 t.n.v. Stichting NET. Donaties of giften kunt u veilig overmaken. NET Foundation is ANBI gecertificeerd. Uw donaties/giften zijn fiscaal aftrekbaar.

ANBI 28500

Stichting Network Education Theology
 
Nummer Kamer van Koophandel (Kvk): 09163429