NET Foundationstudenten voor studentsboeiend, leerzaam en internationaalmeld ook jouw school aan

Rina van Pelt

Coördinator Educational Projects

WELKOM

Scholen

Wil jij je klas laten kennismaken met een nieuwe vorm van zending? Wil je ons werk steunen? Zoek je een manier om invulling te geven aan het vak internationalisering? Neem contact met ons op!

Docent Hans SchipaanboordHoornbeeck College Apeldoorn
"Vorig jaar heeft elke Hoornbeeck locatie deelgenomen aan een online uitwisseling tussen studenten verpleegkunde en studenten in Ecuador en Colombia. Deze uitwisseling werd voorafgegaan door een gastles. Na toewijzing van een groepje Apeldoornse studenten aan een student in Latijns-Amerika werd gestart met communiceren via de online leeromgeving. Het was interessant om kennis te nemen van de Zuid-Amerikaanse cultuur. Omdat de gereserveerde tijd voor de communicatie niet volledig benut hoefde te worden, heb ik samen met de Hoornbeeck studenten een NET-Lunch voor de studenten en docenten in Apeldoorn georganiseerd. Dit hebben de studenten met veel enthousiasme en inzet geregeld."

VEELGESTELDE VRAGEN

Wij zorgen ervoor dat voorgangers, evangelisten en andere christenen online toegang krijgen tot goede en belangrijke theologische cursussen en materialen, waardoor zij hun taak in de gemeente beter kunnen verrichten.

Jazeker! Wij komen graag een presentatie of gastles geven, waarbij we uitleggen wat deze nieuwe vorm van zending inhoudt. We sluiten zo goed mogelijk aan op het niveau en de belevingswereld van je klas.

Door in actie te komen voor NET Foundation! Bedenk een leuke sponsoractie of verkoopactie. Kies NET Foundation als bestemming voor het zendingsgeld. Nodig ons uit voor een gastles of doe mee aan een online uitwisselingsproject!

Wat een goed idee! Laat ons weten als je informatie of folders nodig hebt. Wij denken graag met je mee.

Een uitwisseling waarbij leerlingen in binnen- en buitenland geen dure reis hoeven te maken. Alle contacten verlopen online via een speciale website. Leerlingen werken samen met studenten uit het buitenland in groepjes aan diverse opdrachten, waarin ze kennismaken, elkaars cultuur en gewoonten verkennen, ervaringen uitwisselen en dat allemaal in het Engels. Informeer naar de mogelijkheden!

Ja, dat kan! In het kader van een lessenserie over zending bijvoorbeeld. We komen graag iets vertellen en laten zien van ons werk.

Scholen in actie

Onze missie is om voorgangers wereldwijd toe te rusten. Veel voorgangers in afgelegen gebieden of gesloten landen hebben geen onderwijs gevolgd, maar leiden wel een gemeente. Via online onderwijs willen wij hen toerusten voor hun taak.

Om ons werk te kunnen doen is naamsbekendheid onmisbaar en financiële steun hard nodig! Daarom geven wij graag een gastles of presentatie over ons werk. In het kader van godsdienstlessen over zending bijvoorbeeld.

En daarom vinden wij het geweldig als je een actie organiseert, of zendingsgeld voor ons bestemt. Jullie steun is nodig!

Online Uitwisseling

Ben je geïnteresseerd in internationalisering? Informeer dan naar onze uitwisselingsprojecten. Via onze digitale leeromgeving maken studenten in Nederland kennis met studenten in het buitenland. Samen werken ze aan opdrachten en leren over elkaars cultuur. Een unieke ervaring!

ONLINE UITWISSELING

STUDENTEN AKIBA

GASTLES

This is a sample text. You can click on it to edit it inline or open the element options to access additional options for this element.

TOP