Het is zinderend heet, wanneer de eerste auto’s voor de rally bij Broekhuis in Putten komen aanrijden. De voorspellingen gaven in eerste instantie regen af, maar uiteindelijk bleek het de meest warme dag van juni te worden.

 

De deelnemers worden welkom geheten met vers gezette koffie, waarna ze kennis maken met elkaar en gaan NETwerken.

‘NETwerken’ met een knipoog. Voor ondernemers is netwerken belangrijk. Door het te verbinden aan het doel van de rally (NET Foundation) krijgt ‘NETwerken’ een diepere dimensie.

 

 

 

Wanneer iedereen ingeschreven is, gaat de rally, georganiseerd door Bol Pijl Events, van start. Na een foto bij de vertrekboog rijden de deelnemers een prachtige tourrit over de Veluwe tussen Putten en Amersfoort. Onderweg worden er foto’s gescoord. De eerste helft wordt afgesloten met een feestelijke ontvangst bij Nilson BEDS in Amersfoort, waarna de tweede helft verreden wordt. Tijdens het tweede gedeelte moeten er allerlei vragen worden beantwoord.

 

 

 

Bij terugkomst in Putten wacht de deelnemers een barbecue, georganiseerd door La Carne. Tijdens deze BBQ is er volop tijd voor NETwerken. Onze directeur Raymond Warnaar leest met ons een stukje uit de Bijbel over de roeping van de discipelen. Hij focust hier op drie zaken:

  • Begin de dag aan de voeten van Jezus.
  • Bemoedig elkaar gedurende de dag, om zo van elkaar te leren.
  • Vertel anderen wat we van Jezus hebben geleerd.

Kortgezegd is dit ook het werk dat we als NET Foundation doen. We zitten aan de voeten van Jezus, om ons door Hem te laten vullen. We spreken er met elkaar over in ons werk. En we zoeken samen naar gelegenheden om het Woord van God te vertellen aan de voorgangers op het zuidelijk halfrond, die niet in staat zijn een theologische opleiding te volgen, omdat ze te ver van de stad af wonen, of omdat ze eenvoudigweg geen geld hebben om een studie te kunnen financieren.

 

De NETrally is inmiddels een jaarlijks terugkerend fenomeen. We zien er naar uit om komend jaar  juni weer nieuwe gezichten te zien. Mocht u als ondernemer belangstelling hebben om een keer mee te doen, neem dat gerust contact op met Henriëtte Giesberts (hgiesberts@netfoundation.nl) of met Gerjan Hofman (ghofman@netfoundation.nl).

Noteer de datum alvast: D.V. donderdag 22 juni 2023!

Tot dan!