Pst. Azeem (Pakistan)

Getrouwd met Alishba, twee dochters Azishael (5) en Shazimel (2).

Ik leef toegewijd aan God en dien Hem in heel mijn leven als de kaars die brandt in de donkerste gebieden in plaats van in de verlichte. Ik begin mijn dag met gebed en wijd mij zo persoonlijk toe aan God. Mijn overdenking schrijf ik dagelijks op en deel die met anderen. Meer dan 200 mensen lezen het.

Ik ben blij dat ik de boeken van NET Foundation in de Urdu taal kan vertalen, het zijn echt goede en eenvoudige boeken om te begrijpen, vooral “The way of God’s Salvation”. Wanneer MIK (Christelijke uitgever) trainingen organiseert, geef ik les uit deze boeken.

Elke dag deel ik de Boodschap van het Evangelie met mensen die het niet echt begrijpen, zelfs pastors en leiders. Als zij de boodschap van verlossing niet begrijpen, hoe kunnen zij dan anderen onderwijzen? Ik breng de avond door met mijn mooie vrouw Alishba en met mijn twee dochters. Ook met hen deel ik het reddingsplan van God, evenals in kerken. 

Glorie aan God!

 

 

  • 0
  • 1
  • 2
  • 3