Dit jaar is de rally D.V. donderdagmiddag 20 juni 2024 bij Broekhuis in Putten.

De opbrengst van de rally is voor voorgangers en evangelisten in Zambia.

We streven naar een opbrengst van € 50.000.

Wat bieden wij?

U krijgt een volledig verzorgde rally aangeboden, inclusief routeboekje, een instructiepresentatie door professionals, hapjes en drankjes, en een gezellige middag en avond. In een voertuig naar uw keuze rijdt u een prachtige route over de Veluwe. U stelt uw eigen equipe van twee personen samen. De rit duurt 3-3,5 uur. Start- en eindpunt is in Putten. 

La Carne zal net als de vorige rally’s de BBQ verzorgen. Een professionele kok voorziet u van een heerlijke maaltijd. Tijdens deze BBQ is er uitgebreid de tijd om te netwerken en gezellig na te praten over de rit. Na de BBQ zal er een veiling worden gehouden, waarbij u kunt bieden op diverse kavels. Welke dit zijn, blijft nog even een verrassing. De kavels zijn gesponsord, zodat van deze veiling de gehele opbrengst naar het goede doel gaat: Bijbelgetrouw toerusten en bemoedigen van voorgangers in Zambia.

 

Inschrijven

U kunt zich aanmelden via de knop hieronder:

Aanmelden 

De inschrijving voor deze rally kent een limiet van 60 equipes. Per equipe van twee personen wordt een bedrag van € 500,- euro gevraagd. Ook bieden wij u de mogelijkheid om voor € 350,- een halve A4 pagina full colour advertentie te laten plaatsen in het routeboekje. Als u daar gebruik van wilt maken, lever dan uw advertentie voor 23 mei aan in PDF formaat.

 

De winnaars van de rally gehouden op 22 juni 2023

“Door getuigenissen van mijn mede-predikanten werd ik aangemoedigd om hen te vergeven die mij in het verleden hebben gekwetst. Zo heeft de Heere mij ook vergeven.“

(Pastor Moses uit Zambia)

 

 

Vragen?

Neem contact op met Henriëtte Giesberts per e-mail: hgiesberts@netfoundation.nl of telefoon: 06-31053828.

Wij zien u graag op donderdag 20 juni 2024!