Wereldwijd rust NET Foundation voorgangers toe om het Evangelie in hun eigen context te delen. Tijdens de online avond, die gehouden is op zaterdag 27 november, kreeg u hier iets van te zien. Het thema van deze avond was: God verandert levens van mensen.

Directeur Raymond Warnaar en bestuurslid ds. A.S. Middelkoop, hersteld hervormd predikant, gingen in gesprek met storyteller Arjan van den Noort. Ook vrijwilligers Henriëtte Giesberts en Wilfred van der Kooij schoven aan. Zij waren kortgeleden in Kenia en spraken hier met pastor Joseph, een van de vele pastors die naast zijn werk voor de kerk een baan nodig heeft om in zijn levensonderhoud te kunnen voorzien. Pastor Joseph werkt ’s ochtends op zijn kippenfarm en ’s middags zet hij zich in voor de kerk. Ook Andrea en Arnest Jassey uit Gambia hebben iets verteld over hun ervaringen met de online cursussen van NET Foundation. Tenira Sturm en Thijs Huijser verzorgden een aantal muzikale bijdragen, passend bij de avond.

Hieronder kunt u de online avond terugkijken:


De cursussen die wij aanbieden duren steeds drie dagen en kosten € 27,- per cursus per voorganger. We streven ernaar drie cursussen per jaar te laten geven. Het hele programma bestaat uit tien cursusonderdelen.

U helpt ons met uw donatie:

  • Voor € 27 kan een voorganger één cursus volgen
  • Voor € 81 kan een voorganger één jaar studeren
  • Voor € 270 kan een voorganger het hele programma volgen

 

Voor rechtstreekse betalingen is ons rekeningnummer NL08RABO0126930619 t.n.v. Stichting NET. Donaties of giften kunt u veilig overmaken. NET Foundation is ANBI gecertificeerd. Uw donaties/giften zijn fiscaal aftrekbaar.

ANBI 28500

Stichting Network Education Theology
 
Nummer Kamer van Koophandel (Kvk): 09163429