Ondernemend leven in Gods KoninkrijkZet u in voor ons mooie werk en steun één van onze projectenuw kwaliteiten kunnen wij goed gebruiken

Henriëtte Giesberts

Eerste aanspreekpunt voor Ondernemers

WELKOM

Ondernemers

NET is op zoek naar ondernemers die willen bijdragen aan het verspreiden van Het Evangelie.
Door hun kennis, middelen en ervaringen te delen. Doet u mee?

GERT-JAN HUISMANVoorzitter Huisman Foundation
De Huisman Foundation steunt het opzetten van een blended e-learning platform door NET Foundation in Ethiopie. Een van de doelen van de Huisman Foundation is om bij te dragen aan de ontwikkeling van het onderwijs in Afrika, met als uiteindelijk doel het verbeteren van het welzijn van de Afrikaanse bevolking. NET Foundation is voor ons een geschikte partner om aan onze doelen te werken: het ondersteunen van afstandsonderwijs is een belangrijk middel om het onderwijs te verbeteren en breder beschikbaar te maken. NET Foundation zet dit blended e-learning platform op samen met diaconale organisaties en theologische opleidingen in Ethiopie. Hierdoor kunnen we samen bijdragen aan vitale kerkgemeenschappen. Mooi om op deze manier onze middelen en expertise gezamenlijk in te zetten voor het welzijn van de bevolking van Ethiopie!

VEELGESTELDE VRAGEN

Wij zorgen ervoor dat voorgangers, evangelisten en andere christenen online toegang krijgen tot goede en belangrijke theologische cursussen en materialen, waardoor zij hun taak in de gemeente beter kunnen verrichten.

NET Foundation is actief in de continenten Afrika, Europa, Midden-Oosten en Azie en Zuid-Amerika. Heeft u interesse in een van deze gebieden, mail of bel ons!

Wij zijn heel blij als u uw kennis, ervaringen en of middelen met ons wilt delen. Natuurlijk stemmen we dit met elkaar af. Belt u mij voor een kennismakingsgesprek. Ik sta u graag te woord.

Dit is NL08 RABO 0126 9306 19. Via de knop ‘Geef als het kan’ kun je nu een gift overmaken voor ons belangrijke werk.

GET CONNECTED

NET Ondernemersrally
Ondernemend op pad voor het goede doel

NET Foundation organiseert speciaal voor u als ondernemer de eerste editie van de NET Rally.  Vanaf kasteel de Vanenburg geniet u een volledig verzorgde rally inclusief autoschild, routeboekje, instructies, een hapje en een drankje vooraf, een diner na afloop en uiteraard de te winnen prijs. De rally is in vertrouwde handen van Classic Rally Adventures.

Bent u ondernemer en durft u de strijd aan, dan nodigen we u van harte uit deel te nemen een daarmee één van onze projecten te steunen.  

Inschrijven voor de rally

De inschrijving voor deze rally geschiedt enkel op persoonlijke uitnodiging en kent een limiet van 35 equipes. Bij deelname bieden wij u 4 opties aan:

 

 

1.

Per equipe € 450,-

(2 personen)

Volledig verzorgde rally

 

 

2.

Per equipe € 500,-

(2 personen)

Volledig verzorgde rally

+ ½ A4 pagina full colour advertentie in het routeboekje

3.

Per equipe € 550,-

(2 personen)

Volledig verzorgde rally

+ 1 A4 pagina full colour advertentie in het routeboekje

4.

€ 150,-

Per persoon

Alleen aansluiten bij  het diner, inclusief drankjes

Deze optie wordt alleen aangeboden indien het aantal equipes van 35 bereikt is of wanneer

uw partner of relatie later op de avond wenst te komen dineren en te netwerken

 

Hoe doet u mee?

 

·         U meldt zich aan vóór 26 april via onderstaande link.

 

·         De deelnemers worden per e-mail op de hoogte gebracht, vergeet daarom niet de emailadressen van beide personen per equipe te vermelden.

 

·         U mag uw equipe zelf samenstellen: relaties, familieleden, kennissen, vrienden.

 

·         U kunt meedoen met elke gewenste auto: oldtimer, youngtimer of de auto die u dagelijks rijdt.

 

·         Zodra u zich heeft ingeschreven en heeft aangegeven voor welke optie u kiest, ontvangt u een bevestiging met betaalgegevens. Bij betaling is de inschrijving definitief.

 

·         Voor degenen die de rally niet rijden maar wel zullen deelnemen aan het diner, geldt dat ze uiterlijk om 18.30 uur aanwezig zijn.

 

 

 

 

Als u  hier klikt, kunt u zich meteen inschrijven

 

 

 

 

 

 

BIJEENKOMST VOOR ONDERNEMERS

TOP