NET Foundationbeste ondernemerszet u in voor ons mooie werkuw kwaliteiten kunnen wij goed gebruiken

Henriëtte Giesberts

Eerste aanspreekpunt voor Ondernemers

WELKOM

Ondernemers

NET is op zoek naar ondernemers die willen bijdragen aan het verspreiden van Het Evangelie.
Door hun kennis, middelen en ervaringen te delen. Doet u mee?

GERT-JAN HUISMANVoorzitter Huisman Foundation
De Huisman Foundation steunt het opzetten van een blended e-learning platform door NET Foundation in Ethiopie. Een van de doelen van de Huisman Foundation is om bij te dragen aan de ontwikkeling van het onderwijs in Afrika, met als uiteindelijk doel het verbeteren van het welzijn van de Afrikaanse bevolking. NET Foundation is voor ons een geschikte partner om aan onze doelen te werken: het ondersteunen van afstandsonderwijs is een belangrijk middel om het onderwijs te verbeteren en breder beschikbaar te maken. NET Foundation zet dit blended e-learning platform op samen met diaconale organisaties en theologische opleidingen in Ethiopie. Hierdoor kunnen we samen bijdragen aan vitale kerkgemeenschappen. Mooi om op deze manier onze middelen en expertise gezamenlijk in te zetten voor het welzijn van de bevolking van Ethiopie!

VEELGESTELDE VRAGEN

Wij zorgen ervoor dat voorgangers, evangelisten en andere christenen online toegang krijgen tot goede en belangrijke theologische cursussen en materialen, waardoor zij hun taak in de gemeente beter kunnen verrichten.

NET Foundation is actief in de continenten Afrika, Europa, Midden-Oosten en Azie en Zuid-Amerika. Heeft u interesse in een van deze gebieden, mail of bel ons!

Wij zijn heel blij als u uw kennis, ervaringen en of middelen met ons wilt delen. Natuurlijk stemmen we dit met elkaar af. Belt u mij voor een kennismakingsgesprek. Ik sta u graag te woord.

Dit is NL08 RABO 0126 9306 19. Via de knop ‘Geef als het kan’ kun je nu een gift overmaken voor ons belangrijke werk.

GET CONNECTED

GET Connected is een netwerk van vrienden, oud-collega's en ondernemers. Zij willen vanuit een gedeelde interesse en christelijke levensovertuiging actief betrokken zijn bij de inzet van ICT in het Koninkrijk van God.

Ieder mens is uniek en heeft verschillende talenten en interesses die bijdragen aan een groter geheel. Door deze verschillende mensen samen te brengen ontstaat synergie, oftewel 1+1 = 3. Get Connected wil deze synergie activeren door de netwerken, ervaringen en middelen van haar deelnemers te bundelen. Deze synergie wordt vervolgens ingezet bij bestaande en nieuwe toerustingsprojecten van NET.

Get Connected komt minimaal een keer per jaar bijeen om ervaringen uit te wisselen. De volgende Get Connected avond is op D.V. 3 oktober.

Het thema is dan: "De veranderkracht van het (digitale) Woord" 

19.30 uur  Inloop met koffie
 
20.00 uur   Welkom
Gert Kwetters | CEO Visionplanner
 
20.05 uur  Opening
Raymond Warnaar | Directeur NET Foundation

20.15 uur  Waarom is het (digitiale) Woord zo belangrijk?
Prof. dr. Herman J. Selderhuis | Theologische Universiteit Apeldoorn
 
20.35 uur  Hoe brengen wij het (digitale) Woord bij de voorgangers in het veld?
Eric Ngala Mutumbi | Toeruster en online coach Kenia
 
20.55 uur  Wat kan een ondernemer betekenen? 
Lennart Janse | CEO Peoplepower
Lenard Prins | CEO Restment
 
21.15 uur  Afsluiting
Bestuur NET Foundation
 
21.30 uur  Borrel
 
 

Ben jij die ondernemer die vanuit een gedeelde christelijke levensovertuiging actief betrokken wil zijn bij o.a. de inzet van IT in Gods Koninkrijk? 

Save the date: D.V. 3 oktober van 19:30 – 21:30 uur bij Vision Planner in Veenendaal! 

 

Aanmelden kan ook al via de link: inschrijven!

BIJEENKOMST VOOR ONDERNEMERS

TOP