NET FoundationKERKEN BOUWEN KERKENdoor de goede kant van het internet te gebruikenwij leggen u graag uit hoe we dat doen

Hanny Roeleveld

Coördinator Kerken

WELKOM

KERKEN

Neem contact met ons op over de vele mogelijkheden die er zijn om in actie te komen voor NET Foundation.

Ds. D. Breure
"In Nederland zie ik het belang van goed theologisch onderwijs, met name voor volgende generaties. Dat is in de landen waar NET Foundation werkt niet anders. Via theologisch onderwijs aan voorgangers worden hele en vele gemeenten en volgende generaties bereikt. Opdat ze de éne Naam kennen door Welke wij behouden worden. Daarom steun ik van harte NET Foundation."

LEIDERS VAN DE TOEKOMST?

VEELGESTELDE VRAGEN

Wij zorgen ervoor dat voorgangers, evangelisten en andere christenen online toegang krijgen tot goede en belangrijke theologische cursussen en materialen, waardoor zij hun taak in de gemeente beter kunnen verrichten.

Door voor het werk van NET Foundation te bidden of door ons werk financieel te steunen via bijvoorbeeld een collecte of actiemarkt. U kunt ons ook uitnodigen voor een presentatie in uw gemeente of op uw vereniging, wij vertellen graag over ons werk!

Daar zijn we blij mee, want samen kunnen we nog meer voorgangers toerusten! Neem contact met ons op als u foldermateriaal of informatie voor de kerkbode nodig heeft. Bij actiemarkten komt NET graag langs met een informatie-stand.

NET OP EEN ACTIEMARKT

NET MET VOORGANGERS IN OEGANDA

TOP