Doorgeven Wie de Heere Jezus is voor zondaren. Dat is de grootste drijfveer van ds. L.A. den Butter uit Rijnsburg om zich als voorzitter in te zetten voor NET Foundation, een stichting die kerken wereldwijd ondersteunt door middel van Bijbelonderwijs.

Dat Bijbelonderwijs wordt gegeven op drie verschillende manieren. Allereerst verzorgt NET Foundation veel online cursussen. Lokale christelijke pastors en leidinggevenden kunnen cursussen volgen en vervolgens het geleerde doorgeven aan de mensen om hen heen. Daarnaast zijn er verschillende studiecentra, in Cuba, Ecuador, Kenia, Oeganda, India en Pakistan, waar NET Foundation zelf Bijbelonderwijs geeft. Ten slotte biedt de stichting cursusmateriaal en ondersteuning aan reeds bestaande Bijbelscholen.

Bovenstaande tekst is het begin van een interview tussen onze voorzitter van bestuur, ds. L.A. den Butter, en De Wekker, uitgave van de Christelijke Gereformeerde Kerken in Nederland. Lees de volledige tekst door het interview hier te downloaden.