NET Foundation is al jarenlang betrokken bij het toerusten van voorgangers en evangelisten, zodat zij het Evangelie met hart, hoofd en handen kunnen uitdelen in hun gemeenschap. NET ontvangt maandelijks nieuwe verzoeken om toerusting uit nieuwe gebieden!

Om aan deze behoefte te voldoen ging in 2021 project Silas van start. Momenteel zoeken we nieuwe buddy’s om samen op te lopen met de studenten. Zoals Silas de apostel Paulus vergezelde (Handelingen 16) en ondersteunde mogen ook wij – als leden van hetzelfde lichaam – voorgangers en evangelisten wereldwijd bemoedigen en ondersteunen. 

Wat ga je doen?

Deze ondersteuning gebeurt door regelmatig samen met hen een online cursus te volgen over onderwerpen die hen helpen om hun gemeente goed te dienen. Het volgen van zo’n cursus vraagt gedurende acht weken enkele uren per week. Naast het samen optrekken, gaat het om het stellen van vragen en het delen van persoonlijke ervaringen en inzichten. Maar zeker zo belangrijk is het uitwisselen van onderlinge bemoedigingen vanuit de Bijbel, en met en voor elkaar bidden. Dan ontstaat vriendschap en wederzijds verlangen om het Evangelie van Gods genade verder te brengen naar nieuwe gebieden!

Kortom:

  • Regelmatig online in gesprek zijn met werkers in Gods Koninkrijk
  • Elkaar bemoedigen en stimuleren
  • Samen bidden voor tijdelijke en geestelijke noden.

Wat is jouw profiel?

  • Verlangen en motivatie om het Evangelie door te geven
  • Voldoende beheersing van Engels of Spaans om met elkaar een goed gesprek te hebben.
  • Ervaring met andere culturen of bereid zijn hiervoor meer training te ontvangen.

Vragen?

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in deze vacature? Neem gerust contact op met Corien de Wit.