Wil jij je klas laten kennismaken met een nieuwe vorm van zending? Wil je ons werk steunen? Zoek je een manier om invulling te geven aan het vak internationalisering? Neem contact met ons op!

Onze missie is om voorgangers wereldwijd toe te rusten. Veel voorgangers in afgelegen gebieden of gesloten landen hebben geen onderwijs gevolgd, maar leiden wel een gemeente. Via online onderwijs willen wij hen toerusten voor hun taak. Om ons werk te kunnen doen is naamsbekendheid onmisbaar en financiële steun hard nodig! Daarom geven wij graag een gastles of presentatie over ons werk. In het kader van godsdienstlessen over zending bijvoorbeeld.

En daarom vinden wij het geweldig als je een actie organiseert, of zendingsgeld voor ons bestemt. Jullie steun is nodig!

 

Gastlessen

NET kan een gastlessen verzorgen in het kader van een lessenserie over zending bijvoorbeeld. We komen graag iets vertellen en laten zien van ons werk.

Vragen?

Heb je vragen over hoe jouw school van betekenis kan zijn voor het werk van NET? Neem contact op met Hanny Roeleveld over de mogelijkheden!