Verdieping voor je lessen

Ben jij op zoek naar verdieping voor je lessen godsdienst? Wil je iets doen met internationalisering? Heb je leerlingen die vragen hebben over hoe ze hun talenten kunnen besteden in Gods Koninkrijk? Neem dan contact met ons op!

We komen graag langs om iets te vertellen over onze drive om voorgangers wereldwijd toe te rusten. Bovendien zien wij het ook als onze missie om te helpen het Evangelie door heel te wereld te helpen verkondigen. Immers, als het Evangelie overal gebracht is, zal Jezus terugkomen.

 

Acties

Veel voorgangers in afgelegen gebieden of gesloten landen hebben geen onderwijs gevolgd, maar leiden wel een gemeente. Via online onderwijs willen wij hen toerusten voor hun taak. Om ons werk te kunnen doen is naamsbekendheid onmisbaar en financiƫle steun hard nodig! Daarom komen we graag bij jullie langs om te vertellen over dit mooie werk.

Het zou ook heel mooi zijn om een actie te organiseren, waarbij de leerlingen geld inzamelen voor een bepaald project. We hebben meerdere projecten, waarvoor actie gevoerd kan worden. We denken graag met u na over de mogelijkheden.

Een plaatsje op een collecterooster zou ook heel mooi zijn. Alle steun is welkom!

 

Gastlessen

Het hoeft jou als docent niet heel veel organisatie te kosten. NET heeft zelf de mensen in huis om gastlessen te verzorgen. U vraagt, wij komen!

Vragen?

Heb je vragen over hoe jouw school van betekenis kan zijn voor het werk van NET? Neem contact op met Hanny Roeleveld over de mogelijkheden!