Buddy’s gezocht!

NET Foundation is al jarenlang betrokken bij het toerusten van eenvoudige voorgangers en evangelisten, zodat zij het Evangelie met hart, hoofd en handen kunnen uitdelen in hun gemeenschap. Door de wereldwijde reisbeperkingen kunnen veel zendingsgemeenten en voorgangers nu niet bezocht worden. Daarom willen we komende maanden extra cursussen online aanbieden waarbij we, naast de trainer (e-coach) mensen als jij willen inzetten als buddy om de cursisten te motiveren en te stimuleren door persoonlijke chats en gebeden,

Zij en wij hebben jou nodig! Het gaat om een of meerdere momenten in de week, ook afhankelijk van je eigen mogelijkheden, waarin je online contact met een klein groepje mensen hebt. Ben je beschikbaar? Het is daarbij ook enorm leerzaam en bemoedigend!

Onze vraag is om een korte reactie naar ons te sturen, ook als je nog niet zeker weet of het lukt of bij je past. We zullen dan eerst persoonlijk reageren. Daarna nodigen we diegenen, die overwegen mee te doen, uit voor een online-bijeenkomst van misschien een klein uurtje. We gaan dan verder in op wat het precies inhoudt en beantwoorden dan ook jouw vragen. Alvast even heel kort: Je mag er door bijdragen aan de wereldwijde toerusting en ondersteuning van werkers in Gods Koninkrijk, die vaak  op zeer moeilijk bereikbare plaatsen het Evangelie van de Heere Jezus brengen.

Profiel:

  • Verlangen en motivatie om het Evangelie door te geven
  • Voldoende beheersing van Engels of Spaans om met elkaar een goed gesprek te hebben.
  • Ervaring met andere culturen of bereid zijn hiervoor meer training te ontvangen.

Verantwoordelijkheden:

  • Regelmatig online in gesprek zijn met werkers in Gods Koninkrijk – in andere landen – over de dagelijkse dingen van het leven en hun omstandigheden.
  • Samen bidden voor tijdelijke en geestelijke noden.

Voor aanmelden of verdere vragen, neem contact op met Wilfred van der Kooij!