Sydon Kundu is een van de studenten van NET Foundation in Kitale. Trots liet hij ons tijdens ons bezoek aan Kenia afgelopen januari zijn NET Foundation pasje zien. Maar hij vertelde ook over de moeilijkheden die hij tegenkomt in zijn zoektocht om te leven als een trouwe christen. ‘Nadat we getrouwd waren ontvingen mijn vrouw en ik drie kinderen. Helaas stierven zij alle drie aan een ernstige ziekte. Ik was radeloos en wilde mezelf van het leven beroven. Dit heb ik driemaal geprobeerd. Maar God heeft mij vastgehouden. Door Hem leef ik nog!’

Sydon en zijn vrouw beloofden God om voor Hem te gaan leven, ondanks alles wat op hun pad zou komen. Het geloof in Christus gaf hen kracht, en God toonde hun Zijn genade. ‘Door Gods grote genade hebben we nog zes gezonde kinderen mogen ontvangen!’

Sydon is leerkracht op een kleine basisschool in een afgelegen gebied. Hij wil het Evangelie vooral doorgeven aan de kinderen van deze school door ze te vertellen over de grootheid en trouw van God.