‘Jarenlang heb ik mijn gezin en familie goed kunnen onderhouden. Ik was landbouwer en had een sterk vertrouwen in mijn eigen kracht. Maar op een dag belandde ik met een grote snijwond in het ziekenhuis. Daar riep Jezus Christus mij om Hem te volgen.’

De predikant die mij in het ziekenhuis bezocht, sprak met mij over Johannes 3. Wat moet ik doen om gered te worden, vroeg ik. “Geloof in de Heere Jezus Christus en je zult behouden zijn”, was het Bijbelse antwoord.

Nu ben ik voorganger in de Eshiamwaya Baptist Church in Butere, Kenia, en student van NET. Ik geef mijn kennis door aan vijfenveertig andere voorgangers die elk een eigen gemeente in het achterland hebben. Door bijbelonderwijs te geven via seminars en workshops. Mijn verlangen is nog meer zielen te winnen voor het Evangelie van Jezus Christus. Zodat hun leven net zo verandert als het mijne!

Adopteer een pastor

Voor € 5,- per maand maak je het mogelijk dat een voorganger of evangelist in het Midden-Oosten, Pakistan of India toegang krijgt tot online Bijbelgetrouw onderwijs door middel van ons NET Study Centers. Help mee om het Evangelie te verspreiden. Adopteer een pastor.

Doneer nu

Meer verhalen

‘Via vrouwen bereikt Gods Woord het hele gezin’

‘Dankzij de cursussen van NET ben ik thuis geraakt in Gods Woord en heb […]

Lees meer

Huisman Foundation steunt online toerusting in Ethiopië

De Huisman Foundation steunt het opzetten van online theologisch afstandsonderwijs door NET Foundation in […]

Lees meer