‘Rust als basis’

Laatst hoorde ik iemand zeggen: ‘Als ik mijn eerste bakje koffie op mijn werk weer op heb, ben ik de vakantie al weer helemaal vergeten.’ Ik weet niet hoe het u vergaat, maar bij mij werkt het vaak wel zo. Toch is het belangrijk om rust te zoeken. Rust is de basis om in contact te zijn en te blijven met God.

In de digitale nieuwsbrief leest u het verhaal van een rusteloze Amin, die rust vindt in God. Prachtig om te lezen hoe de Geest van God werkt in mensenharten! Verder kunt u lezen hoe het werk op het veld toch doorgaat ondanks de pandemie. In Kenia en Oeganda zit men in de overleefmodus. Maar toch gaan ze door met toerusten. We vragen ook uw gebed en gift voor hen, zodat ze dit werk kunnen blijven doen.

Lees hier de nieuwsbrief

Wilt u ook op de hoogte blijven van ons werk?

Meld u aan!