NET Foundation wereldwijd online cursussen verzorgen en ontwikkelenmaak kennis met ons aanbod

Monique van der Werf

NET Courses & Training

VEELGESTELDE VRAGEN

NET wil dat de cursusmaterialen zoveel mogelijk lokaal ontwikkeld en ingezet worden. Toch hebben wij ervoor gekozen om zelf ook materialen te ontwikkelen samen met lokale partners. De belangrijkste reden is dat veel lokale scholen niet in staat zijn om goede betrouwbare materialen te ontwikkelen. Deze materialen worden in de NET studiecentra gebruikt, maar zijn ook voor partnerscholen beschikbaar.

Wij proberen zoveel mogelijk materialen te ontwikkelen die Bijbelse principes aanreiken ongeacht cultuur of lokale zienswijze. Elke lokale school kan onze materialen vervolgens aanpassen en vertalen naar de eigen omgeving.

Wij willen onze cursussen ook zelf aanbieden om het bereik en de impact van onze missie zo groot mogelijk te maken. Binnenkort hoor je hier meer over.

NET is in 2016 begonnen met het zelf ontwikkelen en beschikbaar stellen van cursussen. Vanaf oktober zullen de eerste cursussen gelanceerd worden. Daarna houden we je via deze website op de hoogte over vervolgonderwerpen.

Goede cursussen ontwikkelen

Door de theologische opleidingen in het wereldwijde netwerk van NET worden honderden cursussen ontwikkeld en aangeboden. Omdat niet alle opleidingen in staat zijn om zelf goede cursussen te ontwikkelen, is NET in 2016 begonnen met het ontwikkelen, delen en aanbieden van professionele en Bijbelgetrouwe cursussen.

De eerste 5 NET cursussen zijn in 2017 gepubliceerd. Het betreffen vooral praktische en pastorale cursussen gebaseerd op Bijbelse principes en bestemd voor voorgangers, evangelisten en andere kerkenwerkers. In 2018 zijn er nieuwe cursussen beschikbaar gekomen rondom belangrijke thema's als Old and New Testament, Gods way of Salvation, Marriage, enz. Deze cursussen worden online ontwikkeld ten behoeve van onze lokale medewerkers in de NET studiecentra. Zij geven de cursussen vervolgens face-to-face aan de lokale studenten (lekenvoorgangers en evangelisten).

Maak een cursus

Er is altijd ruimte voor het ontwikkelen van nieuw cursusmateriaal. Heeft u een suggestie voor een onderwerp? Of wilt u zelf een cursus met ons ontwikkelen? Neem contact met mij op. We bekijken dan samen de mogelijkheden.

Volg een cursus

Onze cursussen zijn bestemd voor iedereen die een taak in de kerk heeft, wereldwijd. De cursussen zijn praktisch, aantrekkelijk en eenvoudig opgezet. Hieronder vind je een preview van de eerste cursussen die binnenkort beschikbaar komen.

Gebruik een cursus

Wil je zelf onze cursussen aanbieden binnen je lokale gemeente of vanuit een andere organisatie? Dat kan, want wij willen ze graag delen, zodat meer mensen toegerust worden. Neem contact met ons op!

Take Care of my sheep

Passion for preaching

Organizing the church

TOP