Leuk dat je een kijkje neemt op deze pagina. Blijf nog even doorlezen, want dit jaar organiseren wij een NET Puzzeltocht. 

Direct inschrijven

Praktische informatie

Wanneer: 30 september 2023

Tijd: 11.00-15.00

Waar: Erdee Media Group – Laan van Westenenk 12

Voor wie: Iedereen

Entree: Gratis

Waarom?

Door deel te nemen aan deze NET Puzzeltocht word je op een interessante manier geïnformeerd over het werk van NET Foundation. Het doel is om naamsbekendheid te creëren, waardoor onze organisatie kan groeien. Zo kunnen er meer voorgangers wereldwijd toegerust worden. Daarnaast bieden we een erg leuke tocht aan vol puzzels. Ideaal om samen met je partner, kinderen, vriend een zaterdag te genieten. Niet te vergeten.. er zit een prijs aan verbonden!

Wat is het?

Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, want iedereen kan en mag mee doen aan de NET Puzzeltocht. Er is een tocht om te rijden, te fietsen of te wandelen in omgeving Apeldoorn. Het is de bedoeling dat je tussen 11.00 en 13.00 aan komt op de locatie en daar krijg je instructies en de route voor de puzzeltocht. Voor lunch, drinken en wat lekkers wordt gezorgd. De puzzeltocht duurt ongeveer 1,5 uur en daarna is er op de locatie nog ruimte om te kletsen en de NET Bus van binnen en buiten te ontdekken. Nog niet uitgepuzzeld? Probeer dan de NETscapepuzzel op te lossen. Kortom: het wordt een dag vol puzzels en gezelligheid. En wie weet, ben jij wel de winnaar, want het draait om slimheid en snelheid. 

Ben je enthousiast geworden? Wacht niet langer en schrijf je in. Goed om te weten: alles is gratis! Natuurlijk staan we open voor een vrijwillige bijdrage. Het is mogelijk om na de aanmelding te wisselen van tocht. Voor de fietstocht is het de bedoeling dat je zelf je fiets meeneemt. 

Inschrijven

Wil je je inschrijven? Klik op de knop hieronder. Lukt het niet of heb je hulp nodig met inschrijven? Bel of mail gerust even naar ons (055 2000236 of jmulder@netfoundation.nl). Dan melden je we zo aan. 

Inschrijven

Let op: bij het inschrijven is het verplicht om in te loggen/te registreren. Dit is noodzakelijk vanwege de communicatie. 

 

We zien ernaar uit om je 30 september te ontmoeten!

Vragen?

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd? Neem gerust contact op met Jorinda Mulder.