Online cursus over Luther

In september start een online cursus over Luther waar u aan mee kunt doen! Wilt u meer weten over Luther en zijn verklaring van de brief aan de Galaten, of zijn mening over het Sola Scriptura van de Reformatie, volg dan onze interactieve online cursus. Door het volgen van deze cursus maakt u kennis met online leren. U zult veel leren over Luther en tegelijkertijd ontdekken op welke manier NET Foundation online onderwijs gebruikt om voorgangers en evangelisten wereldwijd toe te rusten.
De cursus start in september en bestaat uit vijf lessen van ieder ongeveer twee uur. U kunt deze lessen in uw eigen tempo doorlopen of samen met anderen de cursus online volgen. De cursus is gratis als u donateur wordt van NET Foundation (minimaal 5 euro per maand), of het werk van NET Foundation steunt met een gift van 25 euro. U kunt zich aanmelden via onderstaand inschrijfformulier. Begin september ontvangt u dan informatie om te kunnen starten met de cursus.

TOP